Зірка "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук зізналася, чи виплачують їй зарплатню під час війни

Зірка "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук зізналася, чи виплачують їй зарплатню під час війни (GlavPost)

Зірка проєкту "Жіночий Квартал" Марта Адамчук привідкрила завісу роботи Студії "Квартал 95" під час повномасштабної війни.У програмі Гончарова Подкаст Адамчук розповіла, що всі концерти "Кварталу", які відбуваються, - вони благодійні. Квитки на них не продаються, а в залі присутні військові, медики, поліція, нацгвардія. Марта щаслива тому, що "Квартал" знаходить можливість зараз щось знімати, оскільки це дуже кропітка і затратна праця.Також акторка та вокалістка розповіла, хто наразі керує "Жіночим Кварталом" і чи правда, що від початку директоркою проєкту мала стати Олена Кравець, яка наразі залишила "Вечірній Квартал" і стала ведучою."Це я чую на рівні пліток. Не знаю. Але всередині колективу це не обговорювалось (стосовно керівництва Кравець – прим.ред.). Тим паче у нас зараз взагалі об'єднались, я поки що теж не розумію, чи це тимчасово чи так і буде. Ми виступаємо як "Єдиний Квартал", це чоловічий і жіночий разом. Особисто нашим, "Жіночим Кварталом" керує Саша Пікалов. Напевно, обома "кварталами" – це Женя Кошовий і Саша. Але все одно кожен з них є частково режисером. Є ще Іра Пікалова, яка в нас як директорка", - розповіла Адамчук.


РЕКЛАМА

За словами артистки, у неї є контракт з "Кварталом 95", проте ніхто артистам "руки не зв'язував", і якщо в них є робота поза "Кварталом" – не заперечують:"У нас ходіння наліво – все офіційне. У нас є паралельне життя, їм це теж на руку. Як ніяк ми обличчя "Кварталу". У нас у кожного є своя діяльність. У нас є графік, якщо в нас намічається якась власна подія, ми вносимо в графік, для того щоб вони були в курсі, щоб не було накладок. У нас "Квартал" все ж таки в пріоритеті, у нас є контракт. Якщо якась подія, то в нас вони на першому місці. Тому якісь свої дати вносимо в графік і дякую їм також, тому що йдуть на зустріч. Вони дивляться графік кожного з нас і дивляться знімання чи виступ благодійний, вони ставлять в порожнє вікно. Це теж з їхнього боку немало", - зазначила Адамчук.

Розповіла артистка й про те, чи виплачують їм у "Жіночому Кварталі" зарплатню, оскільки всі концерти "Кварталу" благодійні:"Символічну зарплатню отримую. Ніхто нічого не вибивав. Їхня ініціатива. Ми дуже вдячні. Чи приходять гроші з каналів зараз, чи продають вони благодійні концерти, я не знаю. В основному мій заробіток, це я сама. У мене є ФОП. Слава богу, є якась можливість зараз виступати, десь заробляти. Сплачувати податки. Але, я рада, що з "Кварталом" в нас є двіжуха", - сказала Адамчук.

Читайте також: Оля Полякова різко відповіла на хейт в бік її 18-річної доньки: "Майте клепку" Син Софії Ротару повідомив про горе у його сім'ї Учасниця "Холостяка-12" розповіла про зраду коханого з повією: "Тепер я вірю в прикмети"


РЕКЛАМА

РЕКЛАМА