Макарони по-флотськи: українська версія італійського болоньєзе

Відваріть макарони у підсоленій воді до готовності. Злийте воду, але не промивайте. М'ясо також відваріть до готовності, а наприкінці посоліть. Остудіть у бульйоні, потім подрібніть за допомогою м'ясорубки. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додайте перекручене м'ясо, вершкове масло, бульйон, перець та відварені макарони. Перемішайте. Зніміть із вогню.Поради: М'ясо використовуйте будь-яке. Макарони краще купувати твердих сортів.Читайте також: Паста з беконом та персиками: дуже простий але вишуканий рецепт Ризото з копченою рибою та спаржею: чудовий сезонний рецепт Паста з броколі та беконом: дуже швидкий рецепт