Якщо ви бажаєте їсти найкраще м’ясо, яке б мало максимальну користь для здоров’я, медики рекомендують зупинити свій вибір на кролятині. Розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "RadioClub", яка користь м’яса кролика, кому його не варто вживати.Яка користь м’яса кролика: чому його треба включити до свого раціонуУкраїнці традиційно надають перевагу курятині, свинині, яловичині чи індичці, а кролятина чомусь не користується такою популярністю. Та як говорять лікарі, цей вид м’яса заслуговує на те, щоб стати регулярною стравою на нашому столі, і ось чому.Кролятина містить нежирний білок, який необхідний для нарощування м’язової тканини. Тут його значно більше ніж у курятині чи яловичині. До того ж, цей вид м’яса містить менше жиру та вуглеводів, тому його можна їсти усім, хто хоче швидко та безпечно схуднути.М’ясо кролика багате на вітаміни та мінерали, які підтримують належну роботу кишківника. За рахунок вмісту заліза, фосфору та магнію кролятина зміцнює кістки, зуби й нігті, допомагає регулювати кров’яний тиск та рівень рідини в організмі.Також кролятина позитивно впливає на роботу серця, не підвищує рівень холестерину та артеріальний тиск, бо практично не містить жиру. Кому не рекомендується їсти м’ясо кроликаЦей продукт не слід вживати людям, які мають проблеми із запаленням суглобів. М’ясо кролика містить пурини – речовини, які в організмі людини перетворюються на кислоту, що провокує запалення в суглобах.Також не слід вживати кролятину тим, хто має псоріаз, бо цей вид м’яса може спровокувати загострення хвороби.Читайте також:Кому і скільки можна пити: яка безпечна доза алкоголюНазвано найкорисніші продукти для серця й судин: їх треба їсти щодня