Панди замість відвідувачів: у Німеччині ресторатор заповнив заклад сотнею плюшевих ведмедиків

Панди замість відвідувачів: у Німеччині ресторатор заповнив заклад сотнею плюшевих ведмедиків (GlavPost)

У німецькому Франкфурті власник одного з ресторанів на знак протесту проти локдауну заповнив свій заклад сотнею плюшевих ведмедів.


РЕКЛАМА

Про це повідомляє Associated Press

Іграшкові панди сидять за столами та барною стійкою, деякі зі стравами, деякі з плашками пива. Світло у ресторані не вимикатимуть навіть уночі, щоб перехожі могли краще роздивитись інсталяцію.

На вході у ресторан почепили вивіску: "Немає відвідувачів, але є сто панд на продаж". Іграшки можна купити за 150 євро за штуку, щоб підтримати ресторан та його працівників. Кожен, хто купить панду отримає знижку на відвідини закладу, коли він відкриється після карантину.


РЕКЛАМА

Як повідомлялося, влада федеральних земель Німеччини під час наради із канцлеркою ФРН Анґелою Меркель ухвалила рішення про подовження та посилення карантину, запровадженого для боротьби з пандемією COVID-19, до 20 грудня. Відтепер у ФРН зібрання обмежені п’ятьма людьми лише з двох дружніх домогосподарств. Також продовжують залишатися зачиненими бари, ресторани, музеї, театри, спортзали та басейни, а готелі працюють лише для подорожувальників, які приїхали із робочим візитом.

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА