"Був одним з моїх героїв": легендарний боксер Тайсон відреагував на смерть Марадони

"Був одним з моїх героїв": легендарний боксер Тайсон відреагував на смерть Марадони (GlavPost)

Легендарний американський боксер Майк Тайсон висловився про смерть великого аргентинського футболіста Дієго Марадони, який помер 25 листопада у своєму будинку в Буенос-Айресі.


РЕКЛАМА

"Рука Бога покинула нас. У 86-му році ми обидва виграли свої чемпіонати. Він був одним з моїх героїв і другом. Я дуже поважав його. Його буде дуже не вистачати", - написав Тайсон у Twitter під спільним фото з Марадоною.Марадона помер у себе вдома у віці 60 років. Причиною смерті став серцевий напад.

Останнім часом у Марадони були серйозні проблеми зі здоров'ям. На початку листопада 2020 року у Дієго стався крововилив у мозок, після чого йому зробили операцію.

Пізніше легендарного аргентинця виписали з лікарні. Але потім відправили на реабілітацію для лікування від алкогольної залежності.


РЕКЛАМА

Марадона виступав за "Архентінос Хуніорс", "Бока Хуніорс", "Барселону", "Севілью" і "Ньюеллс Олд Бойз". А найуспішніший відрізок кар'єри він провів у "Наполі". У складі якого виграв два чемпіонати, Кубок, Суперкубок Італії і Кубок УЄФА.

Марадона — учасник чотирьох чемпіонатів світу. Чемпіон світу 1986 року, віце-чемпіон світу 1990 року.

Автор "Гола століття", який ще називають "Рука Бога". Під час ЧС-1986 Марадона забив гол Англії в матчі 1/4 фіналу. Відзначився він лівою рукою, рефері ж вирішив, що м'яч був забитий головою. Аргентина виграла з рахунком 2:1.

У 2008-2010 роках працював тренером збірної Аргентини, з якою вийшов до чвертьфіналу чемпіонату світу-2010.

Марадона також працював з клубами в ОАЕ і Мексиці. Останнім клубом, який він тренував, був аргентинський "Хімнасія і Есгріма".

Джерело: ТСН

РЕКЛАМА