Найчастіше буряки подають до столу у відвареному вигляді. Існує кілька цікавих трюків, які допомагають впоратися з такими проблемами, як відсутність солодкого смаку і яскравого кольору цього продукту після варіння.Насамперед, слід запам'ятати, що буряки завжди відварюють у нечищеному вигляді. Більшість кулінарів це знають, але інші нюанси часто залишаються секретами.Цікаво, але досвідчені кухарі стверджують, що буряк завжди залишиться яскраво червоним під час варіння, якщо до нього додати невелику кількість гірчиці. До того ж, ця приправа додасть готовому продукту яскравого смаку та аромату, а тому її точно варто спробувати.Що потрібно робити? На одну каструлю води додайте 1 ч. ложку гірчиці в порошку чи вже готової спеції. Ретельно розмішайте, щоб приправа розчинилася, а потім киньте у рідину коренеплід і відваріть так, як ви це робите зазвичай.Такі буряки необмінно вийдуть яскравими, солодкими і стануть справжньою окрасою будь-якої страви, особливо салату.Читайте також: Чому розігріта в мікрохвильовці їжа несмачна: цієї помилки у використанні техніки припускаються всі Як вибрати свіжу консерву просто в магазині: експерт поділився секретами Готують всі українці: медики назвали найшкідливішу страву з картоплі