Брауні - це, мабуть, один з найшоколадніших десертів. Сьогодні рецептів цього смаколика багато - від простого класичного до випічки з додаванням фруктів та горішків.Рецептом шоколадного брауні з фундуком поділилася переможниця "Майстер Шеф" Аліна Бурик. Інгредієнти: 180 г чорного шоколаду 150 г вершкового масла 3 яйця 150 г цукру 50 г борошна 1/2 ч л розпушувача 50 г фундука 50 г молочного шоколадуПриготування 1. На паровій бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Потім відставте, аби маса трошки охолонула.2. Добре перетріть чи збийте міксером яйця з цукром. Додайте борошно з розпушувачем та розмішайте до однорідності.3. Зʼєднайте дві суміші та добре перемішайте до однорідності. Потім додайте до цієї маси подрібнені фундук та молочний шоколад.4. Вилити тісто у форму діаметром 20-22 см, вистелену пергаментом. Випікайте брауні у розігрітій до 160 градусів духовці 25-30 хвилин.Читайте також: Десерт до Дня закоханих: рецепт ніжного чизкейка "Червоний оксамит" Пляцок з вишневими трубочками "Дрова під снігом": рецепт десерту з дитинства Бабусин тертий пиріг з варенням: смачний пляцок з дитинстваПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber