Це смачне закушування стане відмінним доповненням до будь-якого святкового столу і готується швидко, не потребуючи багато часу. Воно зникне з тарілки першим!
Процес приготування: Печериці добре промити та обережно видалити ніжки. Викласти гриби на деко, змащене олією. Фарш змішати з приправами та зеленню, а потім сформувати кульки однакового розміру. Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин. Наприкінці посипати тертим сиром і запікати ще кілька хвилин до золотистої скоринки.Смачного!Читайте також: Святкове закушування "Рафаело": 200 г крабових паличок, сир і 2 яйця для легкої вечері Як правильно замаринувати цибулю для оселеднця, щоб не була гіркою: ідеальний рецепт і пропорції Закушування з буряка з італійського ресторану: простий рецепт, який має приголомшливий вигляд