Як купити Bitcoin із банківської картки?

Як купити Bitcoin із банківської картки? (GlavPost)

Bitcoin – найпопулярніша криптовалюта в світі. Мільйони інвесторів у всьому світі заробляють на курсі цієї цифрової монети. Крім того, багато користувачів використовують цю криптовалюту за прямим призначенням – роблять покупки, оплачуючи товари або послуги криптовалютою. Інтерес до Bitcoin продовжує зростати. Якщо ви вирішили інвестувати в BTC, важливо знайти спосіб купити цифрову валюту швидко та зручно. Найкраще рішення – купити Bitcoin з картки. Таку технічну можливість забезпечить обмінник.

Як купити Bitcoin з картки?

Обмінники – це спосіб купити Bitcoin набагато швидше і простіше порівняно з криптовалютною біржею. Вони дозволяють конвертувати фіат у криптовалюту чи навпаки, практично моментально та зручно. Для того, щоб купити Bitcoin з банківської картки, потрібно зробити кілька простих кроків.

  • Вибрати Bitcoin у списку криптовалют.

  • Вибрати банк, з картки якого ви хочете купити BTC.

  • Вказати суму криптовалют, яку ви хочете купити, або суму фіатних грошей, яку ви готові на це витратити.

  • Вказати номер криптовалютного гаманця, куди будуть зараховані цифрові активи.

  • Вказати реквізити банківської картки. Для проведення операції необхідно написати номер картки, термін дії, а також CVV-код, що знаходиться на звороті картки.

  • Підтвердити операцію. Підтвердження зазвичай здійснюється через мобільний банкінг.

Після цього операція вирушає у обробку. Криптовалюти зараховуються відразу після того, як транзакція обробляється в блокчейні. Таким чином, придбання BTC з банківської картки принципово не відрізняється від купівлі будь-якого товару в інтернеті.

Де найкраще купити Bitcoin з карти?

Для того, щоб купити Bitcoin, важливо вибрати правильний обмінник. Це має бути надійний сервіс із гарною репутацією. Важливо звернути увагу на розмір комісій, а також наявність вашого банку в списку сервісу. Наприклад, хорошим рішенням для покупки Bitcoin стане обмінник Crypocto.

Crypocto підтримує картки всіх українських банків. Ви можете вибрати свій банк зі списку та легко обміняти звичайні гроші на Bitcoin. Обмінник підтримує українську гривню, завдяки чому не доведеться втрачати гроші через подвійну конвертацію. На Crypocto низькі комісії обміну. Вони враховуються в обмінному курсі. Курси криптовалют оновлюються автоматично.

Crypocto пропонує надійний обмін. Усі заявки обробляються автоматично, тому помилки практично неможливі. Інформація по картках передається у зашифрованому вигляді, тому її неможливо перехопити.

РЕКЛАМА