Вергуни - ласощі, які, мабуть, готувала кожна бабуся для улюблених онуків. Вони дуже легкі у приготуванні, але надзвичайно смачні та дуже-дуже хрусткі.ТСН.ua підготував рецепт від відомого шеф-кухаря Володимира Ярославського. Інгредієнти: 2 яйця; дрібка солі; дрібка цукру; 100 г сметани (35%); 30 г горілки; 270-330 г борошна; 500 г олії для смаження; 100 г цукрової пудри.Приготування:1. У мисці змішайте яйця, сметану, цукор і сіль. Після цього додайте до суміші горілку і замішати просте тісто. Воно має бути не дуже м’яким, але й не тугим.2. Дайте тісту трохи відпочити у холодному місці - хвилин 30 вистачить. Потім тоненько розкачайте тісто.3. Тісто наріжте ромбиками, а в середині зробіть розріз. Через нього протягую один куточок. Смажте у фритюрі.4. Готові смаколики щедро посипте цукровою пудрою.Читайте також: Цукерки "Рафаело" від Клопотенка: рецепт приготування в домашніх умовах Бабусин тертий пиріг з варенням: смачний пляцка з дитинства Аромат зими: рецепт традиційного віденського штрудля з яблуками і корицеюПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.