Як вибрати ідеальне для себе тату: розповідають експерти салону Free Art Tattoo

Як вибрати ідеальне для себе тату: розповідають експерти салону Free Art Tattoo (GlavPost)

Зазвичай клієнти тату-салонів поділяються на 2 типи. Перші хочуть татуювання, проте не знають, яке та де саме. Інші визначилися з ескізом, але мають якісь інші сумніви чи перестороги стосовно якості, досвіду майстра, стерильності тощо. 

Тому ми зібрали кілька порад від фахівців тату студії Free Art Tattoo, які можуть зробити тату в Києві на найвищому рівні. Експерти розповіли нам, що варто знати про татуювання, перш ніж йти до майстра. І почнемо з найболючішого питання: який візерунок вибрати?

Правила вибору ескізу тату

Якщо ви ще не вибрали омріяну картинку або ж сумніваєтеся стосовно орнаменту, майстри рекомендують пошукати ще. Щоб швидше визначитися з ескізом, потрібно чітко зрозуміти, який саме стиль вам подобається - кольорові малюнки, чорно-біла графіка, а можливо хочеться набити портрет власного улюбленця. Ідеями сюжетів тату можна надихнутись у Пінтересті чи переглянувши портфоліо майстрів тату в обраному салоні.

На тілі часто набивають візерунки з символізмом, ієрогліфами, іноземним леттерингом. Коли вибираєте такий натільний живопис, потрібно розуміти, що означає малюнок або ж переклад фрази. Аби це не був образливий афоризм, двозначний переклад або ж взагалі “талісман на невдачу”. 

Обираючи професійний тату салон в Києві, наприклад, Free Art Tattoo, ви можете розраховувати, що досвідчений майстер розробить індивідуальний ескіз - поєднає різні фігури, знаки, зображення, щоб передати одним малюнком всю вашу історію. 

“Ми працюємо в різних стилях тату, як з реалістичними сюжетами у стилі Black & gray або в кольорі, так і з творчими імпровізаціями. І немає різниці, буде це ілюстрація, портрет, орнамент або щось придумане клієнтом - якість роботи завжди залишається незмінно високою”, - пишуть майстри на власному сайті www.freeart.tattoo.

Як обрати місце на тілі для татуювання

Враховуйте інформацію з першого розділу для обрання місця на тілі, щоб татуювання органічно виглядало на тілі. Якщо вибрали мінімалістичне “дівоче” тату, ідеальні ділянки - це внутрішня частина руки нижче ліктя, ключиця, кісточка, плече. 

Великим за площею малюнком вкривають “рукав”, спину, стегно, поперек. Що стосується чоловіків - “рукав”, груди, спину.

Пам'ятайте: видимі татуйовані частини тіла притягують погляди. Якщо бажаєте його засекретити, обирайте частині тіла, що зазвичай прикриті одягом. Тоді орнаментальна краса буде видима лише на пляжі (а може й ні). 

Потрібно також розуміти: процес нанесення тату це небезболісна процедура. Якщо маєте низький поріг болю, відмовтеся від нанесення на надто чутливі ділянки - живіт та груди.

Скільки коштує тату

Вартість роботи має значення, проте не має бути вирішальним критерієм вибору зображення. Коли не вистачає коштів на бажаний малюнок чи сеанс обраного майстра, краще піднакопичити ще. Бо прикраса робиться на все життя і малюнок має задовольняти вас на 100%. 

Невеликі тату коштують від 1000 грн, а за солідне зображення у кілька сеансів потрібно викласти 1-2 тисячі доларів. 

 


РЕКЛАМА

І не покладайте відповідальність за вибір зображення на майстра, до якого звернулися. На сеанс до спеціаліста бажано прийти вже з вибраним ескізом та розумінням, де саме ви бажаєте зробити татуювання. Впевніться, що остаточне зображення вам подобається, відповідає вашому духу та стилю життя і не набридне за багато-багато років. 

РЕКЛАМА