HydroPeptide Американська косметична марка

HydroPeptide Американська косметична марка (GlavPost)

Американська косметика HydroPeptide пропонує повну лінійку продуктів для обличчя та тіла. У колекціях, що пропонує косметика Гідропептид є такі бестселери як маска Hydropeptide Miracle Mask та крем Hydropeptide Power Lift.



Також, до складу лінійки косметики ГідроПептид входять SPF-засоби, які давно зарекомендували себе на ринку сонцезахисних засобів:

  • Крем для обличчя без тонального ефекту HydroPeptide Solar Defense Non-Tinted SPF 50
  • Крем для обличчя із тональним ефектом HydroPeptide Solar Defense Tinted SPF 30
  • Зволожуючий спрей для тіла - HydroPeptide Solar Defense SPF 30

Команда генетиків HydroPeptide формулює продукти з використанням потужних генних компонентів, таких як пептиди, які допомагають клітинам шкіри функціонувати здоровим і ефективним чином. 

СКЛАД HYDROPEPTIDE

Пептиди, які містить косметика HydroPeptide, – це крихітні фрагменти білка (або невеликі ланцюжки амінокислот), які посилюють клітинний зв'язок усередині шкіри. Пептиди сприяють зміцненню природних елементів здорової шкіри, у тому числі виробленню колагену (який допомагає зробити шкіру гладкою) і нейропептидів, які допомагають розслабити скорочення м'язів обличчя, що повторюються (а це допомагає розгладити зморшки).

Косметика HydroPeptide використовує широкий спектр ефективних та клінічно протестованих пептидів.

ЕФЕКТИВНІСТЬ

Активні компоненти у складі косметики ГідроПептид починають працювати негайно після нанесення, але видимий результат може виявитися дещо пізніше. Цей процес може зайняти 6-12 тижнів в залежності від ряду факторів, включаючи вік і поточний стан шкіри. Відгуки покупців косметики HydroPeptide це підтверджують.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

Косметика HydroPeptide розроблена для всіх типів шкіри, віку та стану шкіри.

ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ
Клінічні результати є основним чинником філософії бренду, але в HydroPeptide також вважають, що догляд за шкірою має бути особливим ритуалом. ГідроПептид співпрацює з найкращими фахівцями в галузі SPA, оздоровлення та human-дизайну, щоб надати кожному продукту вишуканий, приголомшливий досвід від використання.

ДЕ КУПИТИ КОСМЕТИКУ HYDROPEPTIDE?

Купити косметику ГідроПептід можна в інтернет-магазині Skin Health