Хрусткі деруни за п'ять хвилин: рецепт швидкої та дуже смачної страви

Іноді господині відкладають приготування дерунів, бо це довго. Та ще й картоплі слід чимало натерти. Втім, скоротити час допоможе блендер, на якому можна подрібнити картоплю до страви. Тепер приготування не триватиме вічність. А самі деруни вийдуть хрусткими і соковитими. Рецептом дерунів поділилася фуд-блогерка alionakarpiuk. Інгредієнти п'ять картоплин одне яйце одна цибуля сіль, спеції за смаком олія сметанаПриготування1. Чистимо та ріжемо на невеликі кубики картоплю і цибулю. Частину овочів перебиваємо у блендері. Готуємо тісто на деруни у 2 підходи. Картоплю не потрібно віджимати руками.2. До отриманого тіста для дерунів додати сіль, спеції за смаком і яйце. Перемішуємо усе до однорідності.3. Добре розігрійте сковорідку для смаження, влити трохи олії. Столовою ложкою викладайте тісто для дерунів. Смажити їх по дві хвилини з кожного боку.4. Викладіть деруни на серветку, щоб промокнути олію. Подавайте до столу зі сметаною.Читайте також: Котлети будуть дубовими і несмачними: що не можна додавати до фаршу Салат з оселедцем і мандаринами стане для вас відкриттям: рецепт для справжніх гурманів Смачно як у дитинстві: рецепт солодкої шоколадної ковбаскиПідписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.