С днем рождения: красивые поздравления в прозе и стихах на украинском языке

С днем рождения: красивые поздравления в прозе и стихах на украинском языке (GlavPost) C днем рождения! Открытки и поздравления с днем рождения своими словами или в стихах подчеркивают вашу любовь, поэтому будьте оригинальными! Вместо банальных поздравлений в одно предложение предлагаем ознакомиться с нашей подборкой стихов и прозы, где вы точно найдете что-то подходящее именно для вас.

Короткие смс, стихи и проза, шутливые и серьезные – все эти поздравления с днем рождения вы найдете в материале! День рождения любят все – и дети, и взрослые, поэтому пожелания должны подходить каждому человеку. В кругу друзей вы можете позволить себе более шутливую форму, а вот в поздравлениях для коллег – стоит быть сдержаннее.


РЕКЛАМА

Поздравления с днем рождения в прозе на украинском языке

З Днем народження! Бажаю міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Твоєму домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ти про це подумаєш.

***


РЕКЛАМА

Наше життя як велика ріка. Бажаю твоєму човну легко проходити пороги труднощів, не втратити керування у водоверті кохання й обов’язково допливти до водоспаду щастя. Сьогодні твої очі світяться, на губах прекрасна усмішка, а повітря наповнене любов’ю близьких. Хай так буде завжди, а не лише в День народження.

​Красивые поздравления с днем рождения в прозе

***

З Днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ти, – вдвічі приємніше. Я щиро бажаю, щоб у Тебе завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості... Але головне, щоб у потрібну хвилину в Тебе завжди було те, що Тобі потрібно.

***

Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана Тобою мрія здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним.

***

Мудреці давним-давно говорили, що одного разу настане нова ера, в яку світ потихеньку почне змінюватися на краще, і нехай все станеться не в один день, але цей світ обов'язково настане! Знаєш, я вірю їм... Адже Ти саме така людина, що несе в собі добро і любов, і у Твій День народження я бажаю Тобі світлого щастя!

***

Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир у душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблялась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.

​Поздравления с днем рождения в прозе на украинском языке

***

Сьогодні у Тебе радісний день – День народження! Поглянь навколо: друзі, квіти, музика, солодощі! Бажаю Тобі, щоб не тільки сьогодні, а й завжди поруч були вірні, люблячі Тебе друзі! Щоб не тільки сьогодні, а й кожного дня Твої очі радували чарівні квіти, а душа була наповнена звуками прекрасної музики! І нехай життя Твоє буде таким солодким, як Твій іменинний торт! Здоров'я Тобі, веселощів, життєвих успіхів і перемог, цікавих зустрічей і добрих друзів! Зі святом!

***

Друже! Вітаю Тебе з цим солодким днем – Днем народження! Нехай Твоє життя буде схожим на конфеті, що майорить і переливається різноманітними барвами. Бажаю завжди мати енергію для нових звершень. Хай вірні друзі завжди будуть поруч: допомагатимуть у скрутну хвилину та радітимуть разом з Тобою від щастя. Будь щасливим!

***

Вітаю з Днем народження! Нехай життя буде схожим на казку, сповнену чудес і магії. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Твої очі повсякчас палають якскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.

***

Говорити один одному гарні слова і бажати удачі можна кожен день, але в День народження кожне слово має особливу вагу і звичайно ж, у них є особлива, чарівна сила – вони мають властивість збуватися! Тож нехай збудуться наші побажання для тебе – бути щасливим, успішним у будь-якій справі й любимим найкращими людьми!

***

Вітаю з цим чудовим світлим днем – Днем народження! Бажаю, щоб життя було по вінця наповнене щастям і любов'ю. Нехай щодень здійснюються найзаповітніші мрії, а душу завжди зігріває радість від яскравих моментів і позитивних вражень.

Открытки на день рождения

Поздравления с днем рождения в стихах на украинском языке

Я з днем народження вітаю Та дуже щиро бажаю Здоров’я, щастя і везіння, Натхнення, миру і терпіння.

Кохання, спокою, надії, Щоби збулися Ваші мрії, А ще достатку і тепла, Благополуччя і добра.

***

Хай не спішать літа на Ваш поріг, Хай повсякчас здоров’я прибуває, У цей святковий день я від душі Всього найкращого бажаю. У кожній справі хай щастить, Вік щедрий, як калинове суцвіття, У злагоді прожить. Бажаю від сонця – золота, від людей – добра, Від друзів – вірності, від рідних – любові і ніжності. Хай сонце дарує Вам ласку й тепло, А ніжна усмішка осяє чоло. Хай горе обходить завжди стороною, А щастя приходить і ллється рікою. Хай доля дарує літа і літа, А в серці завжди хай живе доброта.

***

Открытки на день рождения

Життя хай дарує чудові моменти, Яскраві емоції, гарні презенти І друзів найкращих, з якими надійно, Людину найближчу, з якою спокійно.

Бажаю знайти улюблену справу, Робота хай буде для тебе в забаву. Проблеми вирішуй свої на "раз-два", Щоб не закипала твоя голова.

Бажаю достатку, щоб "з маслом ікра". Здоров’я міцного, здоров’я ж не гра. І ще побажаю тобі на останок: Хай буде щасливим кожний твій ранок!

***

Прийміть від душі наші щирі вітання, Хай збудуться всі Ваші плани й бажання! Життя хай дарує чудові презенти, Яскраві емоції, щастя моменти. Щоб лихо до хати дорогу не знало, А доля Вам радість завжди дарувала!

***

У тебе сьогодні день народження, Тільки я не подарую квітів, Не складатиму привітань З побитих і безбарвних слів. Але візьму я в оберемок зорі, Зберу перли світанків, Зачерпну смарагдів моря І тобі подарую все це. Я з веселок сплету тобі свято І оркестр замовлю солов’їний, У долі попрошу тобі щастя І любові нескінченної!

***

Сьогодні день для тебе особливий – Твій день народження, чудовий і ясний! Нехай він буде радісний, щасливий, Як дощик теплий, літній і рясний!

Бажаю море щастя, море квітів І здійснення всіх заповітних мрій. Бажаю миру в домі, миру в світі І миру завжди у душі твоїй!

Поздравление с днем рождения своими словами

***

Летять роки, мов чайки над водою, І разом з ними доля непроста. А ти завжди лишайся молодою, Живи у щасті й радості до ста. Бажаю тобі радісних світанків! Щасливих, романтичних вечорів! Казкових ніжних снів, бадьорих ранків І щирих, теплих і відвертих слів!

***

Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання – без меж і обману.

***

Ще небо хмарами не вкрите, Ще так прозоро сяють роси, А вже по ліву руку – літо, А вже по праву руку – осінь. Ще очі блиску не позбулись, Ще серце жити не стомилось, А вже по ліву руку – юність, А вже по праву руку – зрілість. А час летить нестримно далі Й душа немовби молодіє, По ліву руку – всі печалі, По праву руку – всі надії. Життя не зміряти літами, А щастя – то важка наука, Хай буде щастя завжди з вами, По ліву й праву руку.

***

Ваш ювілей – щаслива дата. І сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання У серці Вашому залишать добрий слід. Отож прийміть найкращі привітання Здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, Всю радість, що живе серед людей, Найкращі всі, що до вподоби квіти Даруєм Вам у цей святковий день. Нехай Господь завжди у поміч буде, А Мати Божа береже від зла. Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, Радості земної і тепла.

***

Открытки с днем рождения

Прикольные поздравления с днем рождением на украинском языке

Коли я вип’ю чарку чаю, Тебе за вуха потягаю. Зі святом щиро привітаю, Й такого щастя набажаю: Багато років і грошей багато, Гостей завжди багато в Твоїй хаті, Здоров’я, щоб хватило довго жити, А решту – за бажанням, докупити!

***

Побажаєм ми удачі Й щасливої долі, На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височенні гори, І щоб раз у рік літала На Червоне море.

***

В цей день лише для Тебе Сміється сонце з неба, І ніжно пахнуть квіти Його теплом зігріті, І дятел привітання Відстукав на світанні, І мишка-шкряботушка Посмикала за вушко, А котик походжає Тобі добра бажає.

С днем рождения – поздравления в прозе и в стихах

***

Ми зі святом Вас вітаєм, Лантух радості бажаєм! Будьте дужі і проворні, По-козацькому моторні, З хлібом щедрим на столі, З добрим словом у душі!

***

З Днем народження вітаєм! Щастя, радості бажаєм! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана, Як лебідка будь кохана!

Короткие смс-поздравления с днем рождения на украинском языке

Хай пливе щасливо твій життєвий човен, І минає легко береги круті, І любові буде хай він завжди повен – То найголовніше у людськім житті.

***

Бажаю без джинів і риб золотих Здійснити усе, що у мріях твоїх. Без доброї феї чи злого троля Знайти свого принца або короля!

Красивые поздравления с днем рождения на украинском языке

***

Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні – Твій День народження. Бажаю, щоб сонце Тебе зігрівало, Люди усмішку Тобі дарували, Природа здоров'я Тобі припасла, А ластівка щастя мішок принесла!

***

Життя хай буде наче свято: Вітання, друзі і пісні! Щастя і радості багато Несуть прийдешні світлі дні!

***

Щоб проліском ніжним життя Твоє квітло, Весною буяла душі доброта. Любові, добра Тобі, чистого неба І просто людського тепла!

***

Бажаю радісних світанків, Щасливих і веселих днів! Бажаю квітів, поцілунків І теплих гарних вечорів!

***

Нехай життя щодень Тебе втіша, Розлук не буде, горя та невдачі. Хай розквітає молода душа Від щастя, від кохання, від удачі!

Поздравления с днем рождения в стихах и прозе на украинском языке

***

З нагоди урочистої події – Троянди, усмішки, цілунки, привітання! Хай втіляться найсміливіші мрії І щирих друзів гарні побажання !

C днем рождения! Открытки и поздравления с днем рождения своими словами или в стихах подчеркивают вашу любовь, поэтому будьте оригинальными! Вместо банальных поздравлений в одно предложение предлагаем ознакомиться с нашей подборкой стихов и прозы, где вы точно найдете что-то подходящее именно для вас.

Короткие смс, стихи и проза, шутливые и серьезные – все эти поздравления с днем рождения вы найдете в материале! День рождения любят все – и дети, и взрослые, поэтому пожелания должны подходить каждому человеку. В кругу друзей вы можете позволить себе более шутливую форму, а вот в поздравлениях для коллег – стоит быть сдержаннее.

Поздравления с днем рождения в прозе на украинском языке

З Днем народження! Бажаю міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Твоєму домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ти про це подумаєш.

***

Наше життя як велика ріка. Бажаю твоєму човну легко проходити пороги труднощів, не втратити керування у водоверті кохання й обов’язково допливти до водоспаду щастя. Сьогодні твої очі світяться, на губах прекрасна усмішка, а повітря наповнене любов’ю близьких. Хай так буде завжди, а не лише в День народження.

​Красивые поздравления с днем рождения в прозе

***

З Днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ти, – вдвічі приємніше. Я щиро бажаю, щоб у Тебе завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості... Але головне, щоб у потрібну хвилину в Тебе завжди було те, що Тобі потрібно.

***

Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана Тобою мрія здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним.

***

Мудреці давним-давно говорили, що одного разу настане нова ера, в яку світ потихеньку почне змінюватися на краще, і нехай все станеться не в один день, але цей світ обов'язково настане! Знаєш, я вірю їм... Адже Ти саме така людина, що несе в собі добро і любов, і у Твій День народження я бажаю Тобі світлого щастя!

***

Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир у душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблялась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.

​Поздравления с днем рождения в прозе на украинском языке

***

Сьогодні у Тебе радісний день – День народження! Поглянь навколо: друзі, квіти, музика, солодощі! Бажаю Тобі, щоб не тільки сьогодні, а й завжди поруч були вірні, люблячі Тебе друзі! Щоб не тільки сьогодні, а й кожного дня Твої очі радували чарівні квіти, а душа була наповнена звуками прекрасної музики! І нехай життя Твоє буде таким солодким, як Твій іменинний торт! Здоров'я Тобі, веселощів, життєвих успіхів і перемог, цікавих зустрічей і добрих друзів! Зі святом!

***

Друже! Вітаю Тебе з цим солодким днем – Днем народження! Нехай Твоє життя буде схожим на конфеті, що майорить і переливається різноманітними барвами. Бажаю завжди мати енергію для нових звершень. Хай вірні друзі завжди будуть поруч: допомагатимуть у скрутну хвилину та радітимуть разом з Тобою від щастя. Будь щасливим!

***

Вітаю з Днем народження! Нехай життя буде схожим на казку, сповнену чудес і магії. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Твої очі повсякчас палають якскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.

***

Говорити один одному гарні слова і бажати удачі можна кожен день, але в День народження кожне слово має особливу вагу і звичайно ж, у них є особлива, чарівна сила – вони мають властивість збуватися! Тож нехай збудуться наші побажання для тебе – бути щасливим, успішним у будь-якій справі й любимим найкращими людьми!

***

Вітаю з цим чудовим світлим днем – Днем народження! Бажаю, щоб життя було по вінця наповнене щастям і любов'ю. Нехай щодень здійснюються найзаповітніші мрії, а душу завжди зігріває радість від яскравих моментів і позитивних вражень.

Открытки на день рождения

Поздравления с днем рождения в стихах на украинском языке

Я з днем народження вітаю Та дуже щиро бажаю Здоров’я, щастя і везіння, Натхнення, миру і терпіння.

Кохання, спокою, надії, Щоби збулися Ваші мрії, А ще достатку і тепла, Благополуччя і добра.

***

Хай не спішать літа на Ваш поріг, Хай повсякчас здоров’я прибуває, У цей святковий день я від душі Всього найкращого бажаю. У кожній справі хай щастить, Вік щедрий, як калинове суцвіття, У злагоді прожить. Бажаю від сонця – золота, від людей – добра, Від друзів – вірності, від рідних – любові і ніжності. Хай сонце дарує Вам ласку й тепло, А ніжна усмішка осяє чоло. Хай горе обходить завжди стороною, А щастя приходить і ллється рікою. Хай доля дарує літа і літа, А в серці завжди хай живе доброта.

***

Открытки на день рождения

Життя хай дарує чудові моменти, Яскраві емоції, гарні презенти І друзів найкращих, з якими надійно, Людину найближчу, з якою спокійно.

Бажаю знайти улюблену справу, Робота хай буде для тебе в забаву. Проблеми вирішуй свої на "раз-два", Щоб не закипала твоя голова.

Бажаю достатку, щоб "з маслом ікра". Здоров’я міцного, здоров’я ж не гра. І ще побажаю тобі на останок: Хай буде щасливим кожний твій ранок!

***

Прийміть від душі наші щирі вітання, Хай збудуться всі Ваші плани й бажання! Життя хай дарує чудові презенти, Яскраві емоції, щастя моменти. Щоб лихо до хати дорогу не знало, А доля Вам радість завжди дарувала!

***

У тебе сьогодні день народження, Тільки я не подарую квітів, Не складатиму привітань З побитих і безбарвних слів. Але візьму я в оберемок зорі, Зберу перли світанків, Зачерпну смарагдів моря І тобі подарую все це. Я з веселок сплету тобі свято І оркестр замовлю солов’їний, У долі попрошу тобі щастя І любові нескінченної!

***

Сьогодні день для тебе особливий – Твій день народження, чудовий і ясний! Нехай він буде радісний, щасливий, Як дощик теплий, літній і рясний!

Бажаю море щастя, море квітів І здійснення всіх заповітних мрій. Бажаю миру в домі, миру в світі І миру завжди у душі твоїй!

Поздравление с днем рождения своими словами

***

Летять роки, мов чайки над водою, І разом з ними доля непроста. А ти завжди лишайся молодою, Живи у щасті й радості до ста. Бажаю тобі радісних світанків! Щасливих, романтичних вечорів! Казкових ніжних снів, бадьорих ранків І щирих, теплих і відвертих слів!

***

Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання – без меж і обману.

***

Ще небо хмарами не вкрите, Ще так прозоро сяють роси, А вже по ліву руку – літо, А вже по праву руку – осінь. Ще очі блиску не позбулись, Ще серце жити не стомилось, А вже по ліву руку – юність, А вже по праву руку – зрілість. А час летить нестримно далі Й душа немовби молодіє, По ліву руку – всі печалі, По праву руку – всі надії. Життя не зміряти літами, А щастя – то важка наука, Хай буде щастя завжди з вами, По ліву й праву руку.

***

Ваш ювілей – щаслива дата. І сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання У серці Вашому залишать добрий слід. Отож прийміть найкращі привітання Здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, Всю радість, що живе серед людей, Найкращі всі, що до вподоби квіти Даруєм Вам у цей святковий день. Нехай Господь завжди у поміч буде, А Мати Божа береже від зла. Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, Радості земної і тепла.

***

Открытки с днем рождения

Прикольные поздравления с днем рождением на украинском языке

Коли я вип’ю чарку чаю, Тебе за вуха потягаю. Зі святом щиро привітаю, Й такого щастя набажаю: Багато років і грошей багато, Гостей завжди багато в Твоїй хаті, Здоров’я, щоб хватило довго жити, А решту – за бажанням, докупити!

***

Побажаєм ми удачі Й щасливої долі, На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височенні гори, І щоб раз у рік літала На Червоне море.

***

В цей день лише для Тебе Сміється сонце з неба, І ніжно пахнуть квіти Його теплом зігріті, І дятел привітання Відстукав на світанні, І мишка-шкряботушка Посмикала за вушко, А котик походжає Тобі добра бажає.

С днем рождения – поздравления в прозе и в стихах

***

Ми зі святом Вас вітаєм, Лантух радості бажаєм! Будьте дужі і проворні, По-козацькому моторні, З хлібом щедрим на столі, З добрим словом у душі!

***

З Днем народження вітаєм! Щастя, радості бажаєм! Будь весела наче пташка, Працьовита, як мурашка, Наче бджілка вмій крутитись, Як метелик не журитись! Будь прониклива, як мишка, А живуча наче кішка, Будь, як лялька симпатична, Як ворона довговічна, Як та пава будь убрана, Як лебідка будь кохана!

Короткие смс-поздравления с днем рождения на украинском языке

Хай пливе щасливо твій життєвий човен, І минає легко береги круті, І любові буде хай він завжди повен – То найголовніше у людськім житті.

***

Бажаю без джинів і риб золотих Здійснити усе, що у мріях твоїх. Без доброї феї чи злого троля Знайти свого принца або короля!

Красивые поздравления с днем рождения на украинском языке

***

Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні – Твій День народження. Бажаю, щоб сонце Тебе зігрівало, Люди усмішку Тобі дарували, Природа здоров'я Тобі припасла, А ластівка щастя мішок принесла!

***

Життя хай буде наче свято: Вітання, друзі і пісні! Щастя і радості багато Несуть прийдешні світлі дні!

***

Щоб проліском ніжним життя Твоє квітло, Весною буяла душі доброта. Любові, добра Тобі, чистого неба І просто людського тепла!

***

Бажаю радісних світанків, Щасливих і веселих днів! Бажаю квітів, поцілунків І теплих гарних вечорів!

***

Нехай життя щодень Тебе втіша, Розлук не буде, горя та невдачі. Хай розквітає молода душа Від щастя, від кохання, від удачі!

Поздравления с днем рождения в стихах и прозе на украинском языке

***

З нагоди урочистої події – Троянди, усмішки, цілунки, привітання! Хай втіляться найсміливіші мрії І щирих друзів гарні побажання !

РЕКЛАМА