
Зі слів фахівців, найшкідливішими на сніданок будуть гострі та копчені продукти, передає Sivtimes.
Особливо це стосується продуктів з переробленого м'яса, які часто використовують для бутербродів.
Також не варто пити на порожній шлунок свіжовичавлені соки. Адже вони містять багато кислоти, а це стимулює вироблення травних ферментів і дія таких ферментів може викликати нудоту, пронос та газоутворення.
І не захоплюйтесь водою з лимоном натщесерце – це може спричинити навіть опіки стравоходу.
Десерти залиште на перекус, бо вранці вони можуть спровокувати викид у кров великої кількості інсуліну. Від цього страждатиме підшлункова залоза і підвищується ризик виникнення діабету.
А ще не можна пити каву, не поснідавши − вона стимулює вироблення соляної кислоти, що подразнює стінки шлунка.
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.
24.ua
Зі слів фахівців, найшкідливішими на сніданок будуть гострі та копчені продукти, передає Sivtimes.
Особливо це стосується продуктів з переробленого м'яса, які часто використовують для бутербродів.
Також не варто пити на порожній шлунок свіжовичавлені соки. Адже вони містять багато кислоти, а це стимулює вироблення травних ферментів і дія таких ферментів може викликати нудоту, пронос та газоутворення.
І не захоплюйтесь водою з лимоном натщесерце – це може спричинити навіть опіки стравоходу.
Десерти залиште на перекус, бо вранці вони можуть спровокувати викид у кров великої кількості інсуліну. Від цього страждатиме підшлункова залоза і підвищується ризик виникнення діабету.
А ще не можна пити каву, не поснідавши − вона стимулює вироблення соляної кислоти, що подразнює стінки шлунка.
Більше новин, що стосуються лікування різноманітних захворювань, медицини в Україні, здорового способу життя та харчування, вагітності та пологів, відкриттів у сфері медицини та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.
24.ua